Ervaringen

Betrouwbaar

ALS EEN GOLDEN RETRIEVER

“Ondanks dat wij in de Hoeksche Waard wonen, brengen wij onze Volvo altijd naar Autodokter Pol in Ridderkerk. Voor de service en kwaliteit die Wim biedt, rijden wij graag een eindje om.”

Familie van Dijk

“Toen het onderhoudscontract met de Hyundai dealer afliep, koos ik bewust voor Autodokter Pol. Wim combineert zijn kritische blik met een gedegen advies. En ook niet onbelangrijk: eerlijke prijzen.”

Rosita van der velde

Zowel mijn oldtimer (Volkswagen Golf 2) als daily driver (BMW Z3) is in goede handen bij Autodokter Pol. Vanuit zijn passie voor auto’s heeft Wim zich ontwikkeld tot een ware vakman. Hij staat 24/7 voor mij klaar en biedt ook sleep- en transportdiensten bij autopech.”

Ferry kooijman

“Sinds 2010 schakel ik Wim in voor het onderhoud aan mijn auto. Dit tot grote tevredenheid. Hij bemiddelde zelfs bij de verkoop van mijn voormalige auto (Opel Astra) én bij de aankoop van mijn huidige auto (Mercedes Benz A-klasse).” 

wilma barnhard

“Wim van Autodokter Pol kijkt naar wat een auto nodig heeft en beschikt over een groot netwerk van leveranciers om dit – zo snel en voordelig mogelijk – te realiseren. Onze Peugeot is inmiddels vervangen door een Kia, maar ongeacht het merk: iedere auto is in goede handen bij deze vakgarage.”

Familie mak

“Bij Autodokter Pol word je snel geholpen. Wim is flexibel en zorgt ervoor dat onze Ford Mondeo op tijd wordt gekeurd en voorzien van het benodigde onderhoud. Hierdoor kan ik, samen met mijn gezin, veilig op weg!”

Leen Zoutewelle